Laat uw zaag- en boorklussen verzorgen door Bruinink Betonboringen

Bent u een aannemer met een renovatieklus? Of een particulier met een lastige karwei? Bruinink Betonboringen is de specialist op het gebied van onder meer betonboringen, vloerzagen, wandzagen en constructief sloopwerk. Bel ons op 0174 - 240 180 of 06 - 5468 0907, stuur een mail of vul het contactformulier in.

Diversen

Bruinink Betonboringen is gespecialiseerd in betonboringen, wandzagen  en vloerzagen. We bieden ook andere diensten aan waarover je contact met ons op kan nemen. Dit zijn onder andere:

  • Sleuven frezen

Dit doen wij bijvoorbeeld voor de aanleg van elektra en voor vloerverwarming. Vooral bij nieuwbouwprojecten zijn wij actief met deze dienst. Het feit dat wij bij de opbouw van het gebouw aanwezig zijn, geeft ons de kans dit op gedegen en esthetische wijze te realiseren.

  • Dozen boren

Natuurlijk wil je dat de elektra in je huis goed functioneert en het helemaal veilig is. Bruinink Betonboringen brengt op een keurige manier de contactdozen aan in je muren.

  • Sloopwerkzaamheden

Bruinink Betonboringen gaat zeer secuur om met specialistisch en constructief sloopwerk, bijvoorbeeld voor monumentale panden. Wij kunnen zorgen voor een totaal kale oplevering. Wij werken met gemak op de moeilijkst begaanbare plekken, zoals kruipruimtes.

Bruinink Betonboringen uit Ter Heijde werkt voor aannemers en particulieren met zorg en precisie

Bruinink betonboringen

Adres
Van Speykstraat 26 2684 XZ Ter Heijde
Telefoon
0174 - 240 180
06 - 5468 0907
E-mail
info@bruininkbetonboringen.nl
Routebeschrijving

Bruinink betonboringen