Bruinink Betonboringen zaagt vloeren in Den Haag en omgeving

Bruinink Betonboringen boort de gaten die nodig zijn voor de aanleg of de vervanging van leidingen. Ook bij het renoveren van vloeren van een woning levert Bruinink Betonboringen vakwerk in de regio Den Haag. Naast betonboringen en wandzagen, is Bruinink gespecialiseerd in het ambacht van het vloerzagen. Met ons gereedschap komen we door alle soorten beton en metselwerk heen. 

Boek uw vloerzager

Diverse andere werkzaamheden

Bruinink Betonboringen is gespecialiseerd in betonboringen, wandzagen en vloerzagen. Andere diensten zijn:

Sleuven frezen

Voor de aanleg van elektra en voor vloerverwarming freest Bruinink Betonboringen regelmatig sleuven. Dit doen wij vooral bij nieuwbouwprojecten. Onze aanwezigheid bij de opbouw van het gebouw garandeert dat dit op een gedegen en esthetische wijze gerealiseerd wordt.

Dozen boren

Bruinink Betonboringen brengt op een nette manier de contactdozen aan in uw muren. Dit is de basis om alles naar behoren te doen functioneren.

Sloopwerkzaamheden

Bruinink Betonboringen gaat zeer secuur om met specialistisch en constructief sloopwerk, bijvoorbeeld voor monumentale panden. Wij kunnen zorgen voor een geheel kale oplevering. Daarbij werken wij zonder problemen op de moeilijk begaanbare plekken, zoals in kruipruimtes.

Neem contact op